Dag 20
25 september 2024 - Ngamiland East, Botswana
Om 5:45 wakker en heerlijk samen nog even in bed gelegen en genoten van het uitzicht. We besluiten om Truus alvast een beetje in te pakken aangezien de temperatuur nog nog goed is. We gooien wat boodschappen weg en de rest doen we in een tas voor de plaatselijke bewoners. Die kunnen we straks uitdelen. Ff na 7 uur vertrekken we en wederom is de omgevind heel stil en vertrekken we optijd naar de bewoonde wereld. De reis gaat goed en we zien voor de laatste keer onze giraffe en fantjes. Ook laten we Truus nog even flink werken in het diepe zand. Bij Shorobe pompen we de bandjes weer op en geven we de boodschappen en 20 liter drink water aan een gezin met kleine kinderen. Ze waren er erg blij mee. We rijden nog even naar de Spar voor wat versnaperingen en rijden dan naar discovery b&b voor de laatste twee nachten. We doen een drankje en trekken de auto leeg. Om half 4 gaan we onze Truus terug brengen. We tanken nog even af. 104 liter. Hoppa. Complimenten van Bushlore dat we goed voor Truus hadden gezorgt. Ze zien wel eens anders. We laten haar met pijn in ons hart achter.We worden terug gebracht naar onze B&B en nemen een heerlijke douche. Er staat nog net geen karcher merkje op de douche kop. Man wat een straal. Maar eindelijk zijn we eens goed schoon. In de avond eten we een typisch botswaans gerecht. Seswa. Een beef potje wat 7 uur op het vuur heeft gestaan. Man wat was dat lekker. Hebben 2x opgeschept. We dineren op ons gemakkie met nog 10 andere nederlanders. Super gezellig om onze ervaringen te delen.
nou fijne en veilige terug reis groetjes
Anka