Dag 9

13 september 2024 - Maun, Botswana

We vertrekken optijd om 6:45 voor de 136 km duurde reis naar Maun. De reis is saai en de weg bumpie en zanderig. Maar ondanks dat spotten we genoeg olifanten en giraffen op de "hoofdweg". We doen er bijna 3 uur over om weer op asfalt te komen. Daar pompen we de banden weer op naar 3 bar en maken een gezin blij met boodschappen .We rijden even naar Bushlore om onze vergrendeling van de koelkast te laten maken. Dat getikt en gebonkt achter je word je zelf getikt van. Ter plaatse kunnen ze het niet maken dus gaan we naar een lasbedrijf. Die heeft het te druk dus door naar de volgende. Daar kunnen we gelijk geholpen worden. Alles gaat op ze afrikaans en overal vinden ze een oplossing voor. Ook arbo regels kennen ze hier niet. ๐Ÿ˜‚ Ze staan in de volle zon bij 39 graden de boel te ficksen. Geen gebonk meer gelukkig.ย

Met boodschappen lijstje de Spar binnen en volladen die kar. We dumpen alles in in de auto en rijden naar Audi camp. We slapen vannacht heerlijk in een normaal bed. We doen een wasje en we bakken wat gehakt voor de komende dagen want er mag geen rauw vlees mee. Dit met vetenery gate de verkeerde kant op. Uitgeblust en verrot nemen we een wel verdiende plons in het zwembad. Heerlijk. De hond van hier komt iedereen ze bal brengen. Gooit hem zelf in het zwembad en als niemand wil gooien neemt die zelf een duik om hem te pakken. Vanavond hoeven we niet te koken want we hebben hier een restaurant. Morgen zelf een ontbijtje.

1. Annelies:
    Heerlijk een lekker bed en een zwembad, geniet er maar van!๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ€
  2. Coen en Lia:
    13 september 2024
    Even de vermoeienissen van de afgelopen dagen van jullie af laten glijden. Maar als wij de foto's zo zien en de verhalen lezen was het dat wel waard.
  3. Annelies:
    En wat een geweldige fotoโ€™s๐Ÿ€๐Ÿ€
  4. Nel Blauw:
    13 september 2024
    Zo jullie genieten wel hรจ en veel mooie dieren lekker blijven genieten
  5. Anka:
    13 september 2024
    Vraagje ik zie mensen schrijven wat een mooie foto,s maar ik zie nog geen foto,s ,ligt dat aan mij ?
  6. Rosette:
    14 september 2024
    ANKA de wifi veel te traag . Dus foto,s niet te doen. Als het beter is gaan ze wel komen.
  7. Joke:
    14 september 2024