Dag 2

10 mei 2024 - Puerto del Carmen, Spanje

Vanmorgen al weer vroeg wakker. Redelijk geslapen. Want we hebben een smaller bed als thuis en een twee persoondekbed. Dat zijn peter en ik niet gewend. Maar we hebben elkaar heel gelaten en niemand is uit bed gedonderd. Onderweg naar het ontbijt goed om ons heen gekeken. Want ja waar zitten we eigenlijk. Kwamen namelijk in het donker aan. Na het ontbijt even wat boodschappen gedaan.

In de middag toch maar even op pad. We besluiten maar Las Grietas te gaan. Die zijn lava buizen/kloven waar je doorheen kunt lopen. Gelukkig was het niet zo ver want deze reis hebben we de "zonnebloem" bij ons. Oftewel me mamsie.

Daarna besluiten we te rijden naar twee foto indicaties van map.me . We rijden dwars door een lava veld. Ergens moet er een tunnelbuis zitten van lava maar we zien niks. Ik (silvia) laat me niet foppen en ben op onderzoek uit gegaan. Want er is een ingang A en een ingang B. En ja hoor dat was ie. Want een enorm gat midden in het lave veld. Prachtig. Ineens hoor ik een vreemd geluid. En hoe kan het anders de zonnebloem glijd onderuit. Flinke snee in de hand waar dat overleven we wel weer. (Tot nu toe. Lava gesteende is lastig uit je wond te halen.)

Eind van de middag crashen we in de tuin bij ons zwembad. Waar peter een duik waagt. Ik kwam niet verder dan me knieen brrrrrrr.

Om 7 uur etenstijd. We hebben half pension geboekt dus kunnen zo aanschuiven. Een drie gangen keuze menu. Nou het was heerlijk. Straks lekker naar bed en morgen een dagje op stap.

1. Pientje:
    10 mei 2024
    De zonnebloem 🤭. Gelukkig niks ernstigs met haar.
  2. Elly:
    10 mei 2024
    Whahaha.. ik hoor het je gewoon zeggen.. mevrouw zonnebloem dan he 🤣🤣.. maar gelukkig niet iets ergers. Lekker vertroetelen 😉.. slaap lekker voor straks 😘
  3. Diana:
    10 mei 2024
    Ach mamsie, kusje erop en een mooie pleister. 😘🫶